Podlaska Wytwórnia Wódek POLMOS S.A. Destylarnia Krzesko (czerwiec 2017)

z18411825q

 

Krzesko to tu zaczyna sie przygoda z wódką Chopin

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nasz wykład na temat KRZYCY dla Szefów Kuchni Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Szefów Kuchni i Cukierni oraz Gospodarzy spotkania.

 

Kto wie może powstanie trunek z KRZYCY?

19510673_1976559309036942_4611269371870628520_n

 

 

 

Jagnięcina wg przepisu Szefa Kuchni Leszka Makulskiego

5900640051910-chopin-2-500ml-potato-i-rye-wodka-w-podwojnej

 

 

Polska wódka światowa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szefowie Kuchni w akcji-robimy nalewki

Święto Baraniny, Mistrzostwa Polski w podawniu Baraniny USTROŃ (sierpień 2017)

zrzut-ekranu-2017-06-19-o-09

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

od lewej: Stasiu Jaskułka (aktor i wodzirej) oraz twórcy i organizatorzy Święta Baraniny Leszek Makulski (Szef Kuchni) i Jan Szefek (Wielki Zbójnik).

untitled-471-of-226

 

 

                    Szefowie Kuchni (JURY konkursu)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gotowanie na najwyższym poziomie- wszystko z baraniny

 

 

Finał konkuru na Rynku w USTRONIU